Poziv za posjetu Sajmu knjiga u Beogradu

Поштовани,

Омладински савјет Републике Српске у сарадњи са нашим чланицама, Савјетом омладинских организација Бања Лука и АЕГЕЕ Бања Лука – Европски студентски форум, организује посјету 59. Међународном сајму књига у Београду, који ће се одржати од 26.10. до 02.11.2014. године. Трећу годину за редом организујемо посјету овој великој и значајној манифестацији, те овим путем желимо позвати све заинтересоване професоре, ученике истуденте који желе посјетити овај догађај да то ураде са нама.

Ове године организујемо једнодневну посјету Београдском сајму књига. Полазак је предвиђен за суботу 1. новембра 2014. године у раним јутарњим часовима са старе аутобуске станице Бања Лука, аутопутем преко Хрватске, а за оне који немају пасош коридором преко ГП Рача. Повратак из Београда је у 21 сат са Београдског сајма. Цијена аранжмана који укључује превоз и улазницу на сајам је 35 конвертибилних марака.

Овим путем желимо Вас замолити да ову информацију прослиједите што већем броју професора, асистената, студената, ученика и младих.

„Књиге су компаси, телескопи, секстанти и карте, које су други људи припремили да нам помогну пловити по опасним морима људског живота.“ – Ј. Л. Бенет.

За сва додатна појашњења и информације стојимо Вам на располагању. Контакт особа: Бранкица Татић, број телефона 065-675-347.

С поштовањем,

ПРЕДСЈЕДНИК
Милош БЛАГОЈЕВИЋ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *